shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 MKD
View Cart Check Out

Прв Тим

Одбрана

23

Амир Билали

одбрана
27

Момчило Рашо

Централен дефанзивец
6

Себастијан Херера

Централен дефанзивец
4

Деан Митрев

одбрана
2

Леон Најдовски

Централен дефанзивец

Среден ред

10

Остоја Стјепановиќ

играч за врска
26

Андреј Лазаров

играч за врска
20

Миле Тодоров

играч за врска
21

Кристијан Ацковски

играч за врска
24

Душко Трајчевски

играч за врска
8

Филип Дурански

играч за врска